Page 1 of 1

Problems with personal Shoutcast streams

PostPosted: Tue Oct 01, 2013 11:19 pm
by lightningjim
I've been having a problem of late of when adding a personal stream URL via the URL command (and in this case using remoku.tv)

When I add it it sits in "Buffering 0%" for a bit then I get the error "Unfortunately, an error has occurred during playback. Please try again later." So I decided to try streams I've already added. The one's already in the favorites worked fine but trying the exact same URL via the URL command also does the above issue.

So I decided to test just-in-case and did a factory reset of my Roku. Still happens, so now I can't even add back my old favorites.

Is there anything I can troubleshoot, to try to help find what's happening here?

Re: Problems with personal Shoutcast streams

PostPosted: Wed Oct 02, 2013 10:16 pm
by TheEndless
I submitted an update to Roku earlier this evening that should fix this. I'll post here again once they've approved and published the update. Sorry for the inconvenience!

Re: Problems with personal Shoutcast streams

PostPosted: Thu Oct 03, 2013 3:07 pm
by TheEndless
The SHOUTcast update has been published. Please go to Settings->System Update->Check Now to get the update and let me know if it works for you now.

Re: Problems with personal Shoutcast streams

PostPosted: Thu Oct 03, 2013 10:13 pm
by lightningjim
That did indeed do it. They are working!
(Well, a couplearen't, but I see that's the fault of the streams themselves - one is suddenly requesting credentials?)

Thanks!